Citroën Connected Services

ZORGELOOS GENIETEN Concentreer u op de weg. Citroën & Peugeot organiseren en optimaliseren uw reizen via het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom-services en "Waarschuwingen voor gevarenzones", zodat u geen tijd verliest in files en u op het juiste moment extra oplettend bent. Laat uw ingebouwde verbonden services uw reizen organiseren en optimaliseren met waarschuwingen voor Connect Nav en Gevarenzones.

CONNECTED SERVICES, EEN COMPLEET ECOSYSTEEM OM U VAN DIENST TE ZIJN.

De nieuwe Citroën modellen zijn uitgevoerd met een Connect Navigatiesysteem, het systeem kan online communiceren met TomTom serivices en andere aanvullende online diensten.

De beschikbare services zijn:

 1. Real Time Traffic via TomTom Services;
  – Real time verkeersinformatie
  – Tankstations (incl. brandstofprijzen)
  – Parkeerplaatsen en –garages (incl. tarieven)
  – Weersvooruitzichten
  – POI (Nuttige of interessante bestemmingen staan in het systeem vermeld)
  – Beschikbaarheid laadpalen (indien de auto een Elektrische aandrijving heeft)
 2. Gevarenzones;
  – Deze service houdt de berijder op de hoogte van vooraf door TomTom en zijn gebruikers community gemelde en gecheckte gevarenzones (incl. flitspalen).
 3. Telemaintenance;
  – Citroën bewaakt in real time de staat van de auto en neemt contact op zodra een waarschuwing op het instrumentenpaneel wordt weergegeven.
  Dit om te checken of de klant de melding heeft gezien en bovendien informeert Citroën over komende onderhoudsbeurten en Apk-keuringen via de myCitroën App.
 4. e-Remote Control (voor elektrisch aangedreven auto’s);
  Gekoppeld met de myCitroën App kan men met deze service:
  – Laadtoestand van de auto controleren
  – Op afstand het laden starten of programmeren
  – Pre-conditioning van het interieur van de auto (verwarmen of koelen)
  De handleiding om de myCitroën App/telefoon te koppelen met de auto, vindt u terug in de instructiehandleiding van uw auto.
Nieuwsbanner_1920x800
Citroën Connected Services

Standaard op iedere nieuwe Citroën met een Connected Systeem:

Op alle nieuw verkochte auto’s is de service Real Time Traffic gratis voor de eerste 36 maanden. Geleidelijk aan wordt hier ook de service Gevarenzones aan toegevoegd. Vanaf dat moment krijgt de klant dus deze twee services 36 maanden gratis bij aanschaf van een nieuwe Citroën.

De services Telemaintenance en e-Remote Control zijn gratis, maar hiervoor moet u wel een account aanmaken bij de Citroën Services Store (https://services-store.citroen.nl) en de services activeren. De inloggegevens zijn voor de Services Store en de myCitroën App hetzelfde.

In de onderstaande bijlage vindt u een handleiding voor de klant om een account aan te maken en zich te abonneren op de services. In uw account kunt u zien welke services er al actief zijn, mits het chassisnummer van de auto bekend is in het account.

Er kunnen tot maximaal 4 chassisnummers in een account worden toegevoegd. Het chassisnummer/ voertuigindentificatienummer van uw auto kunt u vinden op de factuur of aan de achterzijde van de kentekenpas van uw auto.
Bij de aflevering van een nieuwe auto zullen wij uw auto aanmelden voor de Connected Services en dient u hiervoor een contract te ondertekenen, de services zijn de eerste 36 maanden gratis.

Wat gebeurt er na de 36 maanden?

Na afloop van de eerste termijn kan de klant via de Services Store het abonnement op Real Time Traffic en/of Gevarenzones tegen betaling verlengen. Per chassisnummer wordt er in het account van de klant weergegeven welke services af te sluiten zijn en wat de kosten zijn.
De verlenging kan u alleen zelf doen en betaling kan op dit moment alleen met een creditcard. De factuur is na 3 dagen in het account beschikbaar.

De prijzen zijn op dit moment:
Real Time Traffic:
o 12 maanden € 60,- incl. btw
o 36 maanden € 130,- incl. btw

Gevarenzones:
o 12 maanden € 99,- incl. btw
o 36 maanden € 199,- incl. btw

Vragen?
Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Citroën  Connected Services? Neem contact met ons op en we leggen het u graag uit.

Citroen-connected-services

Download

Handleiding Citroën Service-store Connected services – 1.18 MB