CITROËN BERLINGO VAN & Ë-BERLINGO VAN

FLEXIBILITEIT EN COMFORT OP MAAT

De Citroën Berlingo maakt uw zakelijke activiteiten keer op keer efficiënt. Deze bedrijfswagen is handig bij allerlei dagelijkse werkzaamheden, dankzij de optionele intuïtieve technologieën zoals Grip Control en de achteruitrijcamera.

Oriënteert u zich gerust in onze showroom aan de Sant Ambachtstraat, waar we u inspireren rondom de bedrijfsmogelijkheden van de Citroën Berlingo. Autobedrijf van Schie zet de koffie voor u en uw eventuele collega’s klaar!

(ë)-Berlingo

OOK LEVERBAAR ALS 100% ELEKTRISCHE Ë-BERLINGO VAN
Citroën introduceert de ë-Berlingo Van, de 100% elektrische versie van de populaire lichte bedrijfswagen. De ë-Berlingo Van helpt de productiviteit van ondernemers te verhogen dankzij de toepassing van nieuwe technologie, zonder dat dat ten koste gaat van de flexibiliteit en de laadcapaciteit, maar mét alle voordelen van elektrisch rijden.

De 50 kWh lithium-ionbatterij van de Citroën ë-Berlingo Van biedt een actieradius tot 275 kilometer op een volle batterij. Zowel de M als XL versies van de ë-Berlingo Van zijn voorzien van de aandrijflijn van het CMP-platform van Groupe PSA en hebben dezelfde batterijcapaciteit, zodat de actieradius voor verreweg de meeste gebruikers voldoende is voor de hele werkdag.

TOUCHSCREEN: ALLES BIJ DE HAND
Dat de Berlingo uw perfecte zakenpartner is, wordt door het overzichtelijke dashboard onderstreept. De touchscreen tablet biedt functies die zelden aanwezig zijn op een bedrijfswagen.

Van uitgebreide telefoon- en muziekfuncties tot nuttige verkeersinformatie. Natuurlijk kunt u dankzij slimme technologie ook de applicaties van uw smartphone bedienen. In de Berlingo heeft u een moderne werkplek met kantoormiddelen binnen handbereik.

DE VOORDELEN VAN DE CITROËN BERLINGO VAN OP EEN RIJ

Rijcomfort waar Citroën om bekend staat

Ideaal bij allerlei vervoersbehoeften

Multifunctionele laadruimte en uitrusting

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit in een bedrijfswagen.

CONFIGUREER

Stel hier uw Citroën bedrijfswagen samen.

INRUILEN

Wilt u uw huidige bedrijfswagen inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.