CITROËN JUMPER & Ë-JUMPER

DE JUMPER WÉRKT VOOR UW BEDRIJF

Met de Citroën Jumper wordt uw bedrijf ook op de weg zichtbaar. De voorkant van de Jumper straalt tot in de grille betrouwbaarheid en kracht uit. Met de Jumper beschikt u over een gestroomlijnde bedrijfswagen die bovendien functioneel, veilig en zuinig in gebruik is.

Wilt u de voordelen van de Jumper zelf ondervinden? Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Sant Ambachtstraat in 's-Gravenzande.

OOK 100% ËLEKTRISCH: CITROËN Ë-JUMPER

De nieuwe Citroën Ë-Jumper biedt alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor en het comfort om de auto op afstand voor te verwarmen via de MyCitroën App. Deze volledig elektrische bedrijfsauto blinkt uit door een groot laadvolume van 8 tot 17m3 en een hoog laadvermogen tot 1.625 kg.

Daarmee is de Ë-Jumper breed inzetbaar voor bijvoorbeeld stadsdistributie, pakketbezorging maar ook voor service- en onderhoudsdiensten. De Ë-Jumper is leverbaar met 37 kWh accupakket en een actieradius tot 117 km volgens WLTP. De versie met 70 kWh accupakket voorziet in een actieradius tot 224 km.

OP MAAT VOOR UW BEROEP

De Citroën Jumper onderscheidt zich in zijn segment met de enorme binnenruimte ten opzichte van de buitenmaten. Afhankelijk van de doeleinden van uw Jumper, kiest u uit allerlei volumecombinaties. Een bedrijfswagen op maat met keuze uit verschillende configuraties: drie hoogtes, vier lengtes en een nuttig laadvolume tot wel 17 kubieke meter.

De specialisten van Autobedrijf van Schie leven zich graag in om de maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie toe te lichten. Deze veelzijdige bestelwagen is goed in het beantwoorden van uw vervoersbehoeften. Net zoals u goed bent in úw vak. Kortom: de Jumper is ontworpen om te werken, voor het beste resultaat!

ZO MAAKT DE CITROËN JUMPER HET VERSCHIL:

Geheel op maat te configureren

Méér ruimte, ook voor zware ladingen

Visitekaartje van uw bedrijf

Ook leverbaar als 100% ëlektrische variant

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit in een bedrijfswagen.

CONFIGUREER

Stel hier uw Citroën bedrijfswagen samen.

INRUILEN

Wilt u uw huidige bedrijfswagen inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.