CITROËN AMI

EEN COMPACT KARAKTER
Citroën heeft met de nieuwe revolutionaire Ami: een 100% elektrische, baanbrekende en innovatieve oplossing voor stedelijke mobiliteit die voor iedereen toegankelijk is.

De Ami is bij Autobedrijf van Schie te bestellen. De auto wordt niet via Citroën in Nederland gevoerd, maar we kunnen u deze guitige stadscruiser niet onthouden. Het is een uniek antwoord op de uitdagingen die meer dan ooit de kern vormen van de zorgen en verwachtingen van stadsbewoners. De auto spreekt een zeer divers koperspubliek aan en is het antwoord op lokale en zeer efficiënte transport behoefte.

Van harte welkom AMI!

AMI ONE CONCEPT

De Ami is geïnspireerd op de AMI ONE Concept. Het design kan gerust een statement op zich genoemd worden. Symmetrie speelt een belangrijke rol bij deze auto. De twee grote deuren zijn bijvoorbeeld gelijk aan elkaar: aan de bestuurderszijde opent het portier ‘tegengesteld’ en aan passagierszijde conventioneel. Dit doet denken aan auto’s van weleer.

De bumpers vóór en achter vallen tevens op door repeterende vormen. Ook dankzij de ‘dubbeldekkersignatuur’ van koplampen en knipperlichten, het grote glasoppervlak en speciaal ontworpen 14-inch wielen op de hoeken van de carrosserie ‘staat’ de Ami. De auto is tevens in verschillende kleur en afwerkingsniveau’s te verkrijgen. Je kan de auto zodoende helemaal naar jouw smaak personalisen.

AMI IN NEDERLAND

De Citroën Ami wordt in officieel in Nederland geleverd als een van de weinige landen in Europa. Aangezien we deze sympathieke auto al vanaf dag 1 omarmd hebben, kan de auto via Autobedrijf van Schie besteld en afgeleverd worden.

Prijzen zijn afhankelijk van de uitvoering tussen de € 10.000 – € 11.000,- incl btw rijklaar!

ELEKTRISCHE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN

De Ami is een uitermate compacte, comfortabele, 100% elektrisch aangedreven tweezitter, die individuele mobiliteit in de stad voor iedereen bereikbaar maakt. Hij is namelijk zonder B-rijbewijs en tegen opmerkelijk lage kosten te rijden.
Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.