CITROËN C3 AIRCROSS SUV

NIEUWE GENERATIE SUV
Stoer, comfortabel en verrassend praktisch: de Citroën C3 Aircross geeft op geheel eigen wijze vorm aan het begrip SUV. Met zijn stoere uiterlijk en hoge instap is het overduidelijk dat de C3 Aircross zijn mannetje staat. Anders dan bij veel andere SUV’s kan de C3 Aircross niet alleen op het asfalt, maar ook daarbuiten goed uit te voeten. Dankzij het optionele Grip Control met Hill Descent Control, kun je gecontroleerd over verschillende ondergronden rijden.

GEEN WEG TE GEK

Wil je het uiterlijk van de C3 Aircross nog stoerder of juist vrolijker maken? Net als bij de reguliere C3 is de C3 Aircross volledig te personaliseren. Er zijn maar liefst zeventig combinaties mogelijk om deze compacte SUV geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Binnenin is de C3 Aircross direct herkenbaar als Citroën dankzij het strakke dashboard en de comfortabele stoelen met traagschuim. Je zit duidelijk hoger dan in de reguliere C3, wat zorgt voor een comfortabele instap en goed overzicht. Als klap op de vuurpijl is de achterbank niet alleen neerklapbaar, maar ook verschuifbaar, waardoor de binnenruimte geheel naar eigen smaak in te richten is.

EINDELOZE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN MET C3 AIRCROSS

Benieuwd welke Citroën C3 Aircross bij u past? Stel hem direct samen in de configurator of neem contact met ons op. Onder het genot van een verse koffie presenteren wij u graag de C3 Aircross in onze showroom. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk.

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.