CITROËN C3 AIRCROSS SUV

NIEUWE GENERATIE SUV
De Citroën C3 Aircross geeft op onderscheidende wijze toekomst aan de SUV’s. Een uniek design is bij de C3 Aircross gecombineerd met een stoere uitstraling. Het eigen karakter weerspiegelt niet alleen het DNA van Citroën, maar is ook verbonden met de pluspunten van een SUV. Het krachtige ontwerp van de C3 Aircross maakt het verschil: van de hoge motorkap tot de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur. In onze showroom in 's-Gravenzande ziet u in één oogopslag wat deze Citroën zo opvallend maakt.

GEEN WEG TE GEK

De naam verklapt het al, de Aircross biedt grip in de bergen en op allerlei soorten ondergrond. Dit is te danken aan de grote bodemvrijheid, grote wielen en de optionele Grip Control met Hill Descent Assist.

Ook in de stad is de C3 Aircross in zijn element. Daar zorgen het als optie beschikbare Park Assist-systeem en de Top Rear Vision-achteruitrijcamera wel voor. Bovendien biedt deze SUV een royale binnenruimte, waarmee de C3 Aircross de ruimste auto in zijn segment is.

EINDELOZE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN MET C3 AIRCROSS

U kunt de Citroën C3 Aircross tot in de kleinste details eigen maken. Van kleuraccenten tot sierlijsten en dakrelingen, de mogelijkheden zijn fenomenaal. Er zijn maar liefst 70 combinaties mogelijk om de C3 Aircross naar uw smaak samen te stellen. Dat gaat dus veel verder dan een grote collectie carrosseriekleuren. Onze gastvrije Citroën specialisten in ‘s-Gravenzande kunnen u er alles over uitleggen. Wat wordt uw favoriete combinatie?
Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.