CITROËN Private Lease

ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN
Rijden in een splinternieuwe Citroën? Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een vorm van huren. Citroën blijft eigenaar van de auto en jij gebruikt de auto.

Tegen een vast en voordelig maandbedrag. Je hoeft jezelf nergens zorgen over te maken. Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal bij het maandbedrag inbegrepen.

Aan het einde van de looptijd lever je de auto in en stap je gewoon weer in een nieuwe auto. Je hoeft jezelf niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

Citroën AMI

CITROëN AMI

Nog niet beschikbaar als private lease

Citroen C3

CITROëN C3

Stel uw eigen auto samen, klik hieronder

modellen Citroën C3 Aircross

CITROëN C3 Aircross

Stel uw eigen auto samen, klik hieronder

Citroen C5 Aircross

CITROëN C5 Aircross

Stel uw eigen auto samen, klik hieronder

Citroën ë-C4

CITROëN e-C4

Stel uw eigen auto samen, klik hieronder

Citroën C5 X

CITROëN C5 X

Stel uw eigen auto samen, klik hieronder

de zekerheden van citroën private lease

CONTRACT EN MEER

Citroën Lease staat voor heldere afspraken, geen aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36 of 48 maanden. Ook bepaal je zelf hoeveel kilometers je rijdt. Je kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 45.000 per jaar.

14 DAGEN BEDENKTIJD

Wij vinden het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt voor de aanschaf van een nieuwe auto. Kies je voor Private Lease, dan heb je op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd. Wel zo prettig om te weten!

LEASE VOOR BEDRIJVEN

Citroën Private Lease is speciaal bedoeld voor particulieren. Zoek je een oplossing voor medewerkers of voor je eigen bedrijf? Kijk dan eens op de pagina Citroën Business Finance. Of neem contact op met zakelijk accountmanager Wendy Payens. Zij is te bereiken op 06 57 84 03 90.

ec4-v2__2000x1125

Wat is private lease?

 

citroen_connected_services_4
Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.
✓ Vast bedrag per maand
✓ Geen onverwachte kosten
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ Flex Lease


Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.