Citroën Onderhoud en Reparatie

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang plezier van uw auto heeft. Citroën schrijft daarvoor per model en afhankelijk van het gebruik onderhoudsmomenten voor. Autobedrijf van Schie volgt deze adviezen nauwkeurig op. Door uw complete onderhoud aan ons over te laten, kunt u vertrouwen op onbezorgd rijcomfort.

BEREKEN UW ONDERHOUDSKOSTEN

Vertrouw het onderhoud van uw auto toe aan onze professionals. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud tegen scherpe tarieven, inclusief arbeidsloon. U krijgt altijd vooraf een heldere prijsopgave en noodzakelijk, aanvullende werkzaamheden worden altijd met u afgestemd. Bereken uw onderhoudskosten eenvoudig online of neem vrijblijvend contact op voor een offerte. 

Naast regulier onderhoud, kunt u bij ons ook terecht voor een APK-controle, airco check & reiniging, reparatiewerkzaamheden, schadeherstel, bandenwissel, safety check, ruitenwissers of accu vervangen en nog veel meer!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een keuze heeft uit een breed assortiment onderdelen bij onderhoud en reparatie. Zo bieden wij bijvoorbeeld kwalitatieve maar voordelige onderdelen voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Ontdek ons uitgebreide service aanbod. 
onderhoud1_670x450
onderhoud3_670x450

UW AUTO ONDERHOUDEN

UW CITROËN IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

Om jaar in, jaar uit onbezorgd van uw Citroën te blijven genieten is periodiek onderhoud belangrijk. Daarom heeft Citroën een aantal officiële onderhoudsmomenten voorgeschreven. Deze verschillen per model en zijn ook afhankelijk van het gebruik. Als uw auto intensief wordt gebruikt, zal de onderhoudsinterval korter zijn.

Uw auto in topconditie
Vertrouw het onderhoud aan uw auto toe aan onze experts. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud tegen een scherpe all-in prijs. Door het complete onderhoud bij ons in de garage te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw auto in topconditie blijft. Doordat wij officieel Citroën Erkend Reparateur zijn, profiteert u van een aantal zekerheden:

  • Onze technici zijn vakmensen met liefde voor hun vak.
  • Wij werken met originele Citroën onderdelen. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgt voor een langere levensduur van uw auto.
  • Uw auto wordt altijd zorgvuldig gecontroleerd
  • U krijgt een heldere all-in prijsopgave vooraf, inclusief arbeidsloon.
  • Na een onderhoudsbeurt ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. 
  • Na een Citroën basis onderhoudsbeurt kunt u de MyCitroën Card aanvragen, ongeacht de leeftijd van uw auto.
C1-2

MyCitroën Freedrive

MYCITROËN FREEDRIVE VERLENGDE GARANTIEVERZEKERING
Met de garantieverzekering MyCITROËN FreeDrive kunt u de twee jaar standaard fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar. Wij verhelpen dan alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen gratis en vakkundig. Zo houdt u grip op de kosten én kunt u rekenen op de expertise van het Citroën netwerk.

 

CITROËN Servicecontracten
U kunt de MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uitbreiden met één of meerdere bouwstenen van het MyCITROËN FreeDrive servicecontract. Het servicecontract is toegesneden op uw persoonlijke situatie waarbij u ook de looptijd en het aantal kilometers bepaalt.

Aanvullende bouwstenen

1. Onderhoud
2. Slijtagedelen
3. Bandencontract
4. Jaarlijkse aircocheck

De voordelen van MyCITROËN FreeDrive
Grip op uw autokosten
Persoonlijke service tegen scherpe tarieven
Mogelijkheid tot maandelijkse betaling zonder extra kosten
De dekking van de garantieverzekering is nagenoeg gelijk aan de fabrieksgarantie

Meer informatie
Bekijk hier de brochure
Bekijk de prijstabel
Lees de algemene voorwaarden

Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie of direct afsluiten ook direct contact met ons opnemen.

onderhoud5freedrive_670x450
onderhoud2_670x450

Onderhoudsprijzen

CITROËN ONDERHOUDSPAKKETTEN
Periodiek onderhoud, olie verversen, remmen controleren, accu vervangen, distributieriem controleren…Wij bieden verschillende onderhoudspakketten tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. We zetten de voordelen van onderhoud door een Citroën Erkend Reparateur voor u op een rij:

– Onderhoud door Citroën professionals
– We werken met originele Citroën onderdelen
– Ons apparatuur is afgestemd op uw auto
-Duidelijke en voordelige tarieven, inclusief arbeidsloon en onderdelen
– Automatisch Citroën Assistance Pechhulp al na een basis onderhoudsbeurt

CITROËN Basis Onderhoudsbeurt
Voor het reguliere onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht voor een Citroën Basis onderhoudsbeurt. Dit gebeurt ieder jaar of elke twee jaar of is afhankelijk van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. De Basis onderhoudsbeurt heeft een vaste lage prijs.

 

Is uw CITROËN 5 jaar of ouder?
Speciaal voor de Citroën van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Door het gebruik van Eurorepar onderdelen, bespaart u op de onderhoudsbeurt van uw Citroën. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom krijgt u 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de eventuele arbeid. Zo kunt u, ook voor de iets oudere Citroën, blijven profiteren van goed onderhoud en houdt u grip op de kosten. 

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Citroën C5 X

Ruitenservice

CITROËN RUITENSERVICE, EERSTE HULP BIJ RUITSCHADE
Veilig rijden begint met goed zicht! Achter het stuur mag niets uw zicht belemmeren. Het is dan ook verstandig om ruitschade zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het repareren van een voorruit kost namelijk weinig tijd en is veel goedkoper dan het vervangen van een voorruit. Dus wacht niet te lang bij een beschadiging, maar laat deze snel controleren en vakkundig herstellen door onze experts. 

Repareren of vervangen van uw autoruit?
Gelukkig kunnen wij een ster in uw voorruit meestal eenvoudig repareren met speciale kunsthars en zo verdere problemen voorkomen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen wij uw voorruit vervangen. Dit gaat altijd in overleg met u en met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf. Ook kunnen wij zijruiten en achterruiten vervangen.

Voorkom een APK herkeuring
Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK een reden zijn om uw auto af te keuren. Laat ons daarom vóór de APK uw ruit beoordelen om zo een eventuele herkeuring te voorkomen.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

onderhoud4_ruiten_670x450
onderhoud4_670x450

Aircoservice

DE AIRCO VAN UW AUTO IN TOPCONDITIE MET CITROËN AIRCO SERVICE
De airconditioning in uw auto biedt u optimaal comfort voor ieder seizoen. Een airco-installatie levert namelijk niet alleen verkoeling in de zomer, maar verhoogt ’s winters ook de rijveiligheid. Wanneer het buiten koud en vochtig is, voorkomt de airconditioning dat de autoruiten snel beslaan en zo uw zicht beperken.

Regelmatige controle en onderhoud van uw airco
De airco in uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door vervuiling en condens neemt de koelcapaciteit af en ontstaat schimmelvorming. Het gevolg: onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. Daarom bieden wij CITROËN Airco Service.  Met vier verschillende controles houden wij de airconditioning van uw auto in topconditie:

Airco controle
Een uitgebreide controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en of eventueel onderhoud nodig is. Wij adviseren u om deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

Airco controle + vullen
Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning van uw auto onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze, uiteraard na overleg met u, opnieuw gevuld.

Airco reiniging
Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig reinigen. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes, zoals stof en vuil, verwijderd.

Airco onderhoud
Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van volledig onderhoud van uw airconditioning. De controle, het vullen van het systeem en de airco reiniging zijn inbegrepen.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.