CITROËN C4 & e-C4

Compleet nieuwe generatie vertegenwoordigt kenmerkende Citroën-identiteit
In 2021 zet Citroën zijn elektrische offensief voort met de Nieuwe Citroën e-C4 – 100% electric en de Nieuwe Citroën C4: een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en de keuze uit een 100% elektrische aandrijving of benzine- of dieselmotoren.

De Nieuwe Citroën e-C4 – 100% electric en de Nieuwe Citroën C4 zijn de waardige vertegenwoordigers van een lijn compacte Citroën-berlines die al 92 jaar geschiedenis schrijven. Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën-berlines elkaar opgevolgd, met een verkoop van in totaal 12,5 miljoen exemplaren.

100% ELEKTRISCH, BENZINE EN DIESEL

De Citroën C4 is leverbaar met zuinige diesel- en benzinemotoren of als 100% elektrische Citroën e-C4, met een rijbereik tot wel 350 kilometer en geen CO2 uitstoot. Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past.

INNOVATIEF POSTUUR EN ASSERTIEVE STIJL

Het ontwerp van de nieuwe C4 en e-C4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit. Dit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

EEN NIEUWE UITING VAN HET CITROËN ADVANCED COMFORT®-PROGRAMMA

Als de belichaming van het Citroën Advanced Comfort®-programma tillen de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 het comfortniveau naar een ongekend niveau: optimaal rijcomfort dankzij Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen en een interieur met wooncomfort dankzij de riante binnenruimte en praktische functies. Verder zorgt het lichte interieur voor een rustgevende sfeer, terwijl de Citroën ë-C4 een nieuwe rijervaring biedt waarbij stilte en souplesse centraal staan.
Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.