CITROËN C5 AIRCROSS SUV & HYBRID

COMFORT CLASS SUV
Gaat u voor de Citroën C5 Aircross, dan krijgt u alles wat een SUV kan hebben. Grote wielen, een gespierd uiterlijk en een grote bodemvrijheid. Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën.

Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Achterin beschikt u over drie losse stoelen met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. De uitstraling van het interieur is warm en chic.

KLEUR BEKENNEN

De 4,5 meter lange C5 Aircross biedt veel mogelijkheden om de SUV 100% naar uw zin te maken. We bieden 30 kleurcombinaties voor de carrosserie en 5 interieurambiances die spelen met licht, warmte en verfijning. Het dak eraf? U kunt de nieuwe Citroën C5 Aircross uitrusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. En met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën is de C5 Aircross een SUV van de nieuwste generatie.

DE C5 AIRCROSS SUV HYBRID

De aandrijflijn van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid bestaat uit een krachtige, 180 pk sterke PureTech benzinemotor en een 80 kW sterke elektrische motor die tussen de benzinemotor en de speciale ë-EAT8-transmissie is gepositioneerd. De elektromotor wordt gevoed door een 13,2 kWh sterke Li-Ion batterij. In hybridemodus levert de voorwielaangedreven SUV een systeemvermogen van 225 pk en een maximumkoppel van 360 Nm dat al bij lage snelheden beschikbaar is.

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid heeft alle officiële verbruikstests ondergaan en de resultaten zijn nog beter dan verwacht. Uit de WLTP-tests bleek dat de elektrische actieradius van de stekker-SUV niet 50, maar 55 kilometer* bedraagt. Het gemiddelde verbruik is nu bevestigd op 1.4 l/100km*, bij een CO2-uitstoot van 32 g/km*

KOM HEM BEWONDEREN EN ERVAREN IN DE SHOWROOM

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. We verklappen graag alle nieuwtjes. Vanaf nu kan de C5 Aircross bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel bewonderd en besteld worden.
Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.