Citroen presenteert nieuwe C-Series-modellen

Citroen presenteert nieuwe C-Series-modellen

Citroën introduceert een nieuwe C-Series-uitvoering voor de C3, C3 Aircross en C5 Aircross. Deze speciale versie is gepositioneerd tussen de uitrustingsniveaus Feel en Shine en heeft een eigen persoonlijkheid, een unieke standaarduitrusting en onderscheidende in- en exterieurstijl dankzij unieke kleuren en materialen. De ‘C’ van C-Series staat niet alleen voor de C van Citroën, maar ook voor de C van Comfort dat zo typerend is voor het Franse merk. Daarnaast verwijst de C ook naar de Engelse termen Connectivity, Calm en Character die refereren aan de eigenschappen van de nieuwe C-Series.


Voor de nieuwste C-Series heeft Citroën een nieuw Color Pack Anodised Bronze samengesteld. De bronzen accenten moeten zorgen voor meer elegantie en een dynamische uitstraling. Voor extra onderscheid zijn de C-Series-modellen voorzien van een embleem in reliëf met de naam van de gelimiteerde serie. De exacte uitrusting van de C-Series is afhankelijk van het model en de markt.

De nieuwe Citroën C3 C-Series is gebaseerd op de uitvoering Feel en voorzien van accenten in Anodised Bronze. Het bronzen C-Series-embleem is vlak onder de buitenspiegel aan de bestuurderszijde geplaatst. In het interieur is het dashboard gecoat in Alba Grey TEP (robuuste, met kunststof gecoate stof) met wit stiksel en satijnchromen omlijsting. De bekleding is van stof in Mica Grey. Ook standaard zijn de 16-inch lichtmetalen Matrix-wielen, extra getinte ramen achter en het Visibility Pack. Een two-tone dak (Onyx Black of Opal White, afhankelijk van de gekozen carrosseriekleur), stoelverwarming en Connect Nav zijn optioneel beschikbaar. De Citroën C3 C-Series is leverbaar vanaf € 23.550,-, waarmee het klantvoordeel oploopt tot € 1.240,-.

De nieuwe Citroën C3 Aircross C-Series heeft een stoerder uiterlijk danzij de 16-inch lichtmetalen X Cross-wielen en het nieuwe Pack Color Anodised Bronze met bronzen exterieuraccenten. De bronzen C-Series-emblemen zijn bovenaan de voorportieren geplaatst. Het interieur is bekleed met stof in Mica Grey en het dashboard is uitgevoerd in Origami Grey TEP. Ook standaard zijn vloermatten voor- en achterin en alle voorzieningen van de Feel-uitvoering. De C3 Aircross C-Series is leverbaar met keuze uit vijf carrosseriekleuren, voor prijzen vanaf € 29.980,-. Het klantvoordeel bedraagt € 600,-.

Ook de C5 Aircross C-Series is voorzien van het Pack Color Anodised Bronze en een bronzen C-Series-embleem op het linker voorspatbord. De Advanced Comfort-stoelen zijn uitgevoerd in Wild Black met een design dat refereert aan de Airbumps. De connectiviteit aan boord wordt verzorgd door het standaard My Citroën Drive navigatie met een 10-inch HD-scherm, Android Auto, Apple CarPlay en My Citroën Assist. Tot slot zorgt het Blind Spot Monitoring System voor extra gemak en ontspanning tijdens het rijden. De Citroën C5 Aircross C-Series is leverbaar vanaf € 40.890,-. Klanten profiteren van € 1.000,- voordeel.

Top