CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

BAANBREKEND IN RUIMTE
De Citroën Grand C4 SpaceTourer is toegankelijker dan ooit en biedt volop ruimte voor passagiers en bagage. Van 7 volwaardige zitplaatsen, airconditioning, talloze opbergmogelijkheden tot en met tafeltjes. In deze MPV ontbreekt het aan niets als het om comfort gaat. Dit maakt de Grand C4 SpaceTourer tot de perfecte auto om mee op reis te gaan met familie en vrienden. Als u onze showroom in Krimpen bezoekt, laten de specialisten van Autobedrijf Broere graag aan zien waarom uw reis nooit meer te lang hoeft te duren.

GRAND C4 SPACETOURER: GROOTS EN ELEGANT De zee van licht, de gebruiksvriendelijkheid en het ruimtelijke gevoel geven het interieur van de Grand C4 SpaceTourer de sfeer van een loft. Afhankelijk van de uitvoering is de Grand C4 SpaceTourer leverbaar met het Pack Lounge die het rijden extra aangenaam maken met bijvoorbeeld een massagefunctie bij de voorstoelen. Al met al biedt deze grote versie van de Citroën C4 SpaceTourer pure verwennerij tijdens een lange autorit!

STAP IN DE NIEUWE TIJD

U kunt het aangename gevoel zelf ervaren door een testrit met de Grand C4 SpaceTourer te maken. Vergeet dan niet om ook de intuïtieve technologie van deze ruime MPV uit te proberen. Op meerdere manieren verbindt de Grand C4 SpaceTourer u met de buitenwereld. Tot aan de praktische hulpfuncties is aan user experience gedacht. Kortom: de Grand C4 SpaceTourer maakt uw privé- of zakenreis in alle opzichten prettiger.
Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

PECH HULP

Waar in Europa u ook bent, met CITROËN Assistance of CITROËN Altijd Mobiel.

ACTIES

Bekijk hier onze laatste acties en aanbiedingen.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Klik dan hier.