CITROËN Ë-C3

Vergeet alles wat je weet over elektrische auto's. Elektrische mobiliteit opnieuw uitgevonden: de Citroën ë-C3 is compact, betaalbaar, geproduceerd in Europa en doet geen enkel compromis op het gebied van design, comfort en uitrusting!

De nieuwe ë-C3 is de perfecte auto voor uw dagelijkse ritten, gebouwd op een slim en efficiënt Europees platform. Het batterijpakket met een vermogen van 44 kWh biedt een actieradius tot 320 kilometers en is dankzij zijn snelle laadfunctie binnen 26 minuten voor 80% opgeladen. Bovendien is alle informatie van jouw ë-C3 volledig inzichtelijk via de MyCitroën-app.

Ongeëvenaard comfort!

De ë-C3 is de eerste stadsauto die beschikt over Citroën Advanced Comfort veersysteem voor een soepele en trilvrije rijervaring. Ervaar een veilig gevoel dankzij de rijhulpsystemen van Citroën, ontworpen voor de veiligheid en comfort van alle inzittenden.

De ë-C3 verrast en valt perfect in de smaak met zijn rijke uitrusting, innovatieve technologie en de nieuwste connectiviteitsoplossingen en focus op comfort. Aan boord van de ë-C3 is het 10-inch display het hart van alle infotainment welke eenvoudig is te bedienen via het functionele stuurwiel. Klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?

Ë-C3 GEHEEL NAAR UW WENSEN

Benieuwd welke Citroën Ë-C3 bij u past? Stel hem direct samen in de configurator of neem contact met ons op. Onder het genot van een verse koffie presenteren wij u graag de Ë-C3 in onze showroom. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk.

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Klik dan hier.