Acties en Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij bij Autobedrijf Citroën van Schie leuke acties en aanbiedingen.

Citroën Wintercheck

Wintercheck

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van uw auto. Citroën Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit voor de Citroën Wintercheck. Deze service wordt u gratis aangeboden zodat u veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Vertrouwd bij uw Citroen Erkend Reparateur
 
Bent u in het bezit van een MyCitroën Card, dan profiteert u van een extra service tijdens de Wintercheck. Belangrijke vloeistoffen worden gecontroleerd en bijgevuld tot 1 liter.
CITROËN CONNECTED SERVICES

CITROËN CONNECTED SERVICES

Citroën biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat uw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.
 
U kunt in de MyCitroën app of online Services Store achterhalen of uw Citroën geschikt is voor Connected Services. 
Na het inloggen (of registreren) en het invoeren van het chassisnummer van uw Citroën, ziet u welke services beschikbaar zijn. U kunt ze hier ook direct activeren. Voor vragen of hulp bij het activeren, kunt u ook contact opnemen met uw Citroën dealer.
Nieuwsbanner_1920x800
CITROËN SAFETY CHECK

CITROËN SAFETY CHECK

Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg
 
Kom daarom nu langs voor de Citroën Safety Check. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De monteur noteert de resultaten van de Safety Check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. U wordt door onze experts op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie.
 
De Safety Check kost slechts € 19,95 of gratis met de MyCitroën Card.
actie_Assistance_500x150

CITROËN ASSISTANCE

Bij autopech of een ongeval wilt u snel worden geholpen om uw reis weer kunnen vervolgen. Citroën Assistance staat voor u klaar! Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur vervoerd, ook als uw auto bij u thuis staat. Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.
 
Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:
 
NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.
 
actie_Onderdelen_500x150

GUNSTIG GEPRIJSDE ONDERDELEN

ONDERDELEN VOOR AUTO’S VAN 5 JAAR EN OUDER
Wij bieden een uitstekend alternatief als u kwalitatieve maar voordelige onderdelen voor uw Citroën van 5 jaar en ouder wilt aanschaffen!
 
Ontdek de voordelen van Eurorepar onderdelen:
 
  • Een compleet onderdelenassortiment: 12.000 onderdeelnummers!
  • Perfect afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto.
  • Scherpe prijzen (gemiddeld 20-30% goedkoper dan originele onderdelen)
  • 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid
  • Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en milieu
  • Gewoon verkrijgbaar bij de Citroën Erkend Reparateur
 
ONDERHOUD VAN AUTO’S VAN 5 JAAR EN OUDER
Als u op onderhoudskosten voor uw wat oudere auto (> 5 jaar) wilt besparen, kunt u profiteren van de door Citroën ontwikkelde pakketprijzen met Eurorepar onderdelen.
 
GARANTIE EN MILIEU
Het Citroën netwerk levert originele onderdelen met 1 jaar garantie (zowel de onderdelen als het arbeidsloon).
Citroën is een merk dat zich actief inzet voor het recyclen van vervangingsonderdelen.
actie_Pakketprijzen_500x150

PAKKETPRIJZEN

Periodiek onderhoud, olie verversen, remmen controleren, accu vervangen, airco reinigen… Wilt u uw auto goed laten onderhouden tegen een gunstige prijs?
 
Citroën biedt all-in pakketprijzen waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. U krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgave en noodzakelijk, aanvullende werkzaamheden worden altijd met u afgestemd. Geen verrassingen achteraf!
 
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een keuze heeft uit een breed assortiment onderdelen bij onderhoud en reparatie. Ontdek ons aanbod.