CITROËN C3

Ultiem comfort met nieuwe Advanced Comfort Seats en 12 rijhulpsystemen
Citroën heeft het doek getrokken van de nieuwe Citroën C3. De bestseller van het merk, waarvan sinds de introductie van de derde generatie in 2016 al meer dan 750.000 exemplaren zijn verkocht, krijgt een nog expressiever design en biedt meer comfort, personaliseringsmogelijkheden en connectiviteit dan ooit tevoren.

De Citroën C3 (met als voorvader de beroemde 2CV) is een auto om op slag verliefd op te worden. Met zijn charismatische voorkant straalt de C3 energie uit. Zijn hoogte en welvingen worden door de verlichting geaccentueerd. De C3 in bijvoorbeeld Spring Blue heeft een trendy look met grafische elementen. Verder beschikt de Citroën C3 over nieuwe technologieën zoals Advanced Comfort® en ConnectedCAM Citroën™. Komt u een keer langs in Krimpen? Bij Autobedrijf van Schie nemen we de tijd om alle autogeheimen te onthullen.

VERNIEUWD DESIGN EN NÓG MEER PERSONALISATIE-MOGELIJKHEDEN

De nieuwe C3 is direct te herkennen aan zijn front waarvan het design is geïnspireerd op de CXPERIENCE concept car. De visueel verhoogde motorkap, de frisse lijnvoering en de nieuwe LED-koplampen en -dagrijverlichting geven de compacte hatchback een nog bredere look.

De mistlampen worden omringd door nieuwe designelementen, die in verschillende kleuren kunnen worden gespecificeerd. Aan de zijkant vallen vooral de opnieuw ontworpen Airbumps® op die niet alleen bescherming bieden, maar ook het stoere en onderscheidende karakter van de C3 benadrukken.

Ook nieuw: de achterpanelen met Airbump®-design. De achterkant is getooid met nieuwe achterlichten met 3D-effect en de achterklep is voorzien van nieuwe designdetails. De nieuwe 16 en 17 inch lichtmetalen velgen benadrukken het stoere en brede design.

C3 GEHEEL NAAR UW WENSEN

De Citroën C3 is leverbaar in 7 carrosseriekleuren en met 4 Color Packs. Het zwevende dak is een opvallend stijlkenmerk van de C3. Dit dak accentueert het dynamische silhouet en is bij bepaalde uitrustingsniveau’s leverbaar in vier kleuren. De verhouding tussen het plaatwerk en het glasoppervlak geeft het design van de C3 een uitgebalanceerde look. Met fraaie dakdecoratie geeft u uw Citroën C3 een nog persoonlijker tintje. Eindeloos combineren dus!

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Klik dan hier.