CITROËN C3

Ultiem comfort met nieuwe Advanced Comfort Seats en 12 rijhulpsystemen
Citroën heeft het doek getrokken van de nieuwe Citroën C3. De bestseller van het merk, waarvan sinds de introductie van de derde generatie in 2016 al meer dan 750.000 exemplaren zijn verkocht, krijgt een nog expressiever design en biedt meer comfort, personaliseringsmogelijkheden en connectiviteit dan ooit tevoren.

De Citroën C3 (met als voorvader de beroemde 2CV) is een auto om op slag verliefd op te worden. Met zijn charismatische voorkant straalt de C3 energie uit. Zijn hoogte en welvingen worden door de verlichting geaccentueerd. De C3 in bijvoorbeeld Spring Blue heeft een trendy look met grafische elementen. Verder beschikt de Citroën C3 over nieuwe technologieën zoals Advanced Comfort® en ConnectedCAM Citroën™. Komt u een keer langs in Krimpen? Bij Autobedrijf van Schie nemen we de tijd om alle autogeheimen te onthullen.

VERNIEUWD DESIGN EN NÓG MEER PERSONALISATIE-MOGELIJKHEDEN

 

De verre nazaat van de Eend (2CV) doet zijn stamvader eer aan. Met zijn kenmerkende front met scherpgesneden verlichting en geïntegreerd beeldmerk is hij direct herkenbaar als Citroën. De C3 doet niet alleen de Eend eer aan, maar ook uit de recentere historie kwam een hoop inspiratie voor het design. Zo doen de opnieuw ontworpen Airbumps® direct denken aan de revolutionaire C4 Cactus.

Het interieur van de C3 verwelkomt je met comfortabele stoelen met traagschuim, een strak ontworpen dashboard en intuïtief multimediasysteem met 7-inch touchscreen. Uiteraard is het interieur geheel naar eigen smaak samen te stellen, dankzij de verschillende design packs.

Ook nieuw: de achterkant is getooid met nieuwe achterlichten met 3D-effect en de achterklep is voorzien van nieuwe designdetails. De nieuwe 16 en 17 inch lichtmetalen velgen benadrukken het stoere en brede design.

C3 GEHEEL NAAR UW WENSEN

Benieuwd welke Citroën C3 bij u past? Stel hem direct samen in de configurator of neem contact met ons op. Onder het genot van een verse koffie presenteren wij u graag de C3 in onze showroom. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk.

Maak een proefrit

Klik hier als u een afspraak wilt maken voor een proefrit.

CONFIGURATOR

Stel uw eigen auto samen met de CITROËN configurator.

INRUILEN

Wilt u uw auto inruilen of laten taxeren? Klik dan hier.